| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ilona Lelito Sztab Generalny

|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 5:56 pm Temat postu: |
|
| malgosiakgb napisał: | Po niedawnym zebraniu w szkole urosły mi skrzydła. Pierwszy raz nie słyszałam żadnych negatywów o Angeli, o młodszej zresztą tez nie. Dodatkowo oceny znacznie lepsze niż w poprzedniej szkole a z polskiego to nawet Angela jest najlepsza uczennicą w klasie (u poprzedniej polonistki była głąbem do kwadratu). Ma co prawda 3 zagrożenia, ale są już w części poprawione i wynikają jedynie z nie pisania jakiegoś sprawdzianu a nie z ogółu ocen. Normalnie szczęśliwa jestem  |
Coś cudownego!!!! Czasem rzeczywiście zmiana szkoly wychodzi na dobre... Gratulacje dla Was trzech i trzymam kciuki!! _________________ Ilona Lelito - Prezes Polskiego Towarzystwa ADHD
Kampania Społeczna "ADHD - Świat to mało!"
ilona.lelito@ptadhd.pl , www.ptadhd.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ziuta Nadforowicz

|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 11:30 pm Temat postu: |
|
My też zmieniliśmy szkołę i poprawa jest niesamowita, ale to nie zmiana szkoły tak pomogła, tylko zmiana wychowawczyni! Nowa pani wierzy w naszą córkę, jest sprawiedliwa i zrównoważona.
Jak się okazało po fakcie, neurotyczna wychowawczyni była dla nas gwoździem do trumny....
A teraz wzrosła u młodej wiara w siebie, zaczyna sama panować nad pracami domowymi, sprawdza, czy jest dobrze spakowana i co najważniejsze- zaczęło jej zależeć!!! _________________ Ziuta |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nikita55 Podforowicz
|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 2:21 am Temat postu: |
|
Małgosia, ziuta. Wielkie gratulacje. Oby cały rok był w takim tonie. Trzymajcie się, nie dajcie i tak utrzymajcie. Buziaczki dla Waszych dzieciaków.  _________________ Nie bądź marionetką skoro stać cię na pociąganie sznurkami
Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet kiedy jesteś smutny i nieszczęśliwy, bo nigdy nie wiesz kto się może zakochać w twoim uśmiechu
Beata GG 2989297 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
folka72 Hetman Wielki Forum
|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 10:36 am Temat postu: |
|
| malgosiakgb napisał: | Po niedawnym zebraniu w szkole urosły mi skrzydła. Pierwszy raz nie słyszałam żadnych negatywów o Angeli, o młodszej zresztą tez nie. Dodatkowo oceny znacznie lepsze niż w poprzedniej szkole a z polskiego to nawet Angela jest najlepsza uczennicą w klasie (u poprzedniej polonistki była głąbem do kwadratu). Ma co prawda 3 zagrożenia, ale są już w części poprawione i wynikają jedynie z nie pisania jakiegoś sprawdzianu a nie z ogółu ocen. Normalnie szczęśliwa jestem  |
Oby tak dalej ,zasłużyłyście na ten spokój , Małgosiu pogratuluj Andżelice  _________________ Oddział PT ADHD w Kędzierzynie -Koźlu
tel.785 702 595 ( Play)
Kampania Społeczna "ADHD- Świat to mało!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
malgosiakgb Generał Forum

|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 3:51 pm Temat postu: |
|
Angeli został tylko jeden przedmiot do poprawienia, jak się uda to na półrocze będzie miała same pozytywne oceny. TAK DOBRZE JESZCZE NIGDY NIE BYŁO !!! _________________ Prezydent zwykłych ludzi jak ja www.sklepowicz.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ilona Lelito Sztab Generalny

|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 6:10 pm Temat postu: |
|
| malgosiakgb napisał: | | Angeli został tylko jeden przedmiot do poprawienia, jak się uda to na półrocze będzie miała same pozytywne oceny. TAK DOBRZE JESZCZE NIGDY NIE BYŁO !!! |
Coś wspanialego!!! Gratulacje dla Angeli!!!!!!! _________________ Ilona Lelito - Prezes Polskiego Towarzystwa ADHD
Kampania Społeczna "ADHD - Świat to mało!"
ilona.lelito@ptadhd.pl , www.ptadhd.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 8:03 pm Temat postu: |
|
| malgosiakgb napisał: | | Angeli został tylko jeden przedmiot do poprawienia, jak się uda to na półrocze będzie miała same pozytywne oceny. TAK DOBRZE JESZCZE NIGDY NIE BYŁO !!! |
Super ... Wasz sukces i ewidentna porażka starej szkoły ,bardziej im na nosie nie mogłyście zagrać  _________________ Oddział PT ADHD w Kędzierzynie -Koźlu
tel.785 702 595 ( Play)
|
| Powrót do góry |
|
 |
bunia Starszy gaduła

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 10:22 am Temat postu: |
|
Przyłączam sie do gratulacji!!!!!  _________________ Mama Maćka-11 lat - Adhd:) i Magdy-7 lat bez Adhd:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ADADAMA Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 9:05 pm Temat postu: |
|
witam,moj syn teraz jest w 2 klasie,(adhd i zaburzenia opozycyjno buntownicze)jest naprawde super,z nauka.z polskiego jest w czolowce klasy z dyktand.matematyka tez ok.najgorzej jest z w-f,nie potrafi ć•wiczyć z grupą np.w zabawach grupowych( nie rozumie zasad,)a zachowanie jego jest po prostu inne niż wszystkich  _________________ oddycham głęboko |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ADADAMA Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 9:13 pm Temat postu: |
|
on jest bardzo mądrym dzieckiem,ja po prostu boje sie że on pewnego dnia stwierdzi że skoro zawsze coś robi żle ,to nie ma sensu sie starać bo zawsze jest tym najgorszym w klasie.i chcialam jeszcze powiedziec że bardzo sie ciesze że jest miejsce gdzie moge napisać co mnie gryzie i jestem zrozumiana.pozdrawiam wszyskich.  _________________ oddycham głęboko |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zulka80 Formistrz

|
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 4:44 pm Temat postu: |
|
Celowo piszę w tym temacie bo mam się czym pochwalić
Patryk skończył 3 klasę...to już sukces sam w sobie po tym co nam fundowano przez cały rok ale najważniejsze jest to ,że ukończył ją świadectwem z wyróżnieniem jestem taka dumna  _________________ Zuzanna K.
Oddział PT ADHD w Kędzierzynie -Koźlu
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 6:58 pm Temat postu: |
|
Buziaki z gratulacjami Patryk dostanie osobiście ... ech z tą Waszą szkołą ,masakra jakich mało ... i czego chcą ? Potrafią w końcu swoje roszczenia i wymagania sprecyzować ? Tobie Zuzol gratuluję cierpliwości bo gdybyś dziennie z nim nad lekcjami nie siedziała w szkole nie przerobił by 20% materiału  _________________ Oddział PT ADHD w Kędzierzynie -Koźlu
tel.785 702 595 ( Play)
|
| Powrót do góry |
|
 |
zulka80 Formistrz

|
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 10:18 pm Temat postu: |
|
Oluś ...nad lekcjami ...a ile razy na lekcjach..ech było minęło  _________________ Zuzanna K.
Oddział PT ADHD w Kędzierzynie -Koźlu
|
| Powrót do góry |
|
 |
vektra Generał Forum

|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 9:49 am Temat postu: |
|
pochwalę się i ja mojemu niedźwiadkowi brakło 1punkta a miałby czerwony pasek na swiadectwie  _________________ ...kiedy znajdziemy się na zakręcie...co z nami będzie?... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 6:23 pm Temat postu: |
|
| vektra napisał: | pochwalę się i ja mojemu niedźwiadkowi brakło 1punkta a miałby czerwony pasek na swiadectwie  |
Gratulacje!.jednak są porządni ludzie z Naszych dzieci Myśmy zakończyli
I klasę gimnazjum ze średnią 4 , nie ucząc się w domu wcale zbijając bonki całe 10 miesięcy Wiedza wyniesiona z lekcji. _________________ Oddział PT ADHD w Kędzierzynie -Koźlu
tel.785 702 595 ( Play)
|
| Powrót do góry |
|
 |
|